Made to order service


Naar persoonlijke lichaamsmaten wordt een kostuum gemaakt naar eigen wensen.

 

PRODUCTIEPROCESSEN  

 

Als we een afspraak hebben gemaakt gaan we beginnen met het bespreken van het ontwerp. Misschien heeft u zelf al ideeën, schetsen of foto’s. Zo niet, dan ga ik een schets voor u maken. Naarmate van een gesprek gaan wij bespreken wat eraan veranderd of verbeterd moet worden. Als we dat allemaal duidelijk hebben ga ik uw maten opmeten.

Naarmate hiervan ga ik beginnen met het tekenen van het patroon en wordt er een proefmodel van het kledingstuk gemaakt. Daarna gaan we een doorpas doen en worden er aanpassingen gedaan waar nodig.

Als u het eens bent met de schets en het proefmodel gaan we beginnen met het uitzoeken van de stoffen en fournituren.  Naarmate hiervan gaan wij de prijs bespreken. Ik kan u vertellen hoeveel het kledingstuk ongeveer gaat kosten. Maar de echte prijs kan ik pas doorgeven als ik de uren die ik ermee bezig ben geweest heb opgeteld.

Daarna ga ik beginnen met het in elkaar zetten van uw kledingstuk. Het zou ongeveer een paar weken duren voordat het kledingstuk af is. Als hij af is nodig ik u uit voor een doorpas. Hierin gaan we kijken of alles perfect aansluit om uw lichaam. En we gaan kijken of er nog aanpassingen moeten komen. Als dit allemaal perfect is kan ik (waar gewenst) alle handwerktechnieken op het kledingstuk toepassen. Denk hierbij aan borduursels, kralen en stukjes kant.

Dalynnja Le Clerq Couture onderscheid zich van de rest door ''vintage inspired'' kleding op maat te maken voor klanten die net even wat anders willen dan het standaard modeplaatje. Ik trek mensen aan die een eigen en unieke stijl hebben, geïnspireerd zijn door de mode van vroeger en die zich willen onderscheiden van de rest. Mensen komen speciaal naar mij als ze kleding willen uit de jaren '30 tot en met '60. Ik heb hiernaast verstand en ervaring met allerlei soorten tijdperken. Wilt u bijvoorbeeld een historisch kostuum laten maken van 200 jaar terug in de tijd is dit ook mogelijk!

Ik maak de kleding zoals het vroeger werd gedaan, maar ik pas ook mijn eigen ‘modernere’ visie toe. Ik bied hoge kwaliteit in zowel service als in materialen. Ik heb veel verstand van de stoffen, prints en technieken die ze in die tijdperken gebruikten en pas die dus ook toe.

Mijn werk heeft hoge kwaliteit en er gaan veel man uren in. Ook gebruik ik veel handwerktechnieken.

Elk kledingstuk is uniek en is gemaakt tot smaak van de klant. Mijn klanten gaan altijd weg met een mooi op maat gemaakt kledingstuk en een glimlach. U krijgt van mij persoonlijke begeleiding met het zoeken van het model wat het best bij uw lichaam past. Ik vind het belangrijk om ieder figuur zo mooi mogelijk te laten zien in de kleding die ik maak.

Ik zal altijd proberen mee te denken met uw wensen en ideeën. Ik ben goed in het vinden van creatieve ideeën en oplossingen voor de vrouwen die net even wat anders wensen.

 

Stuur een mailtje of bel om een afspraak te maken. 

 


Prijslijst

 

Persoonlijk ontworpen kleding:

 

Trouwjurken v/a €950

Maatpakken & Kostuums v/a €500

Jurken & Galakleding v/a €300

Jassen - Blazers - Colberts v/a €250

Jurken - Ensembles v/a €180

Broeken - Rokken - Tops v/a €100