Penny Lane's Doggy Closet


Penny Lane's Doggy Closet is het tweede merk van mij; Dalynnja de Klerk. Toen ik mijn pup Penny Lane net kreeg was ik opzoek naar een leuk tuigje voor haar. Maar ik kon niks leuks vinden in de dierenwinkels dus besloot ik om zelf een leuk tuigje te gaan maken. Ik kreeg veel leuke reacties op haar tuigjes en ik vond het zelf ook ontzettend leuk om te maken. Toen kwam ik op het idee om een nieuw merk te beginnen; Penny Lane's Doggy Closet. Hier kun je binnenkort terecht voor tuigjes, halsbanden, lijntjes, jasjes, eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken, speciaal voor honden. 

Ik hou vaak resten stof  over van het maken van de jurken voor Dalynnja Le Clerq Couture. Kleine restjes waar ik vaak niks meer mee kan. Deze restjes stof zijn precies groot genoeg om leuke honden accessoires van de maken. Op deze manier ben ik nóg beter bezig voor het milieu en kunnen mijn klanten straks hun outfits matchen met hun geliefde viervoeters! How fun is that!?

Momenteel ben ik nog hard aan het werk met het maken van een collectie en de webshop op orde krijgen. Maar al snel kun je terecht voor al jouw doggy needs bij: pennylanesdoggycloset.nl!